Ikke logget ind Login på serialsafe.dk Login LOGIN
 
 
 
Serialsafe.dk - hvem - hvad - hvor

Serialsafe.dk drives og hostes af webdesign og hosting firmaet Http3w.

Henrik Thomsen - Daglig ansvarlig for serialsafe
Daglig leder og ansvarlig,
Henrik Thomsen
Firmaet bag serialsafe.dk
Firmaet som driver serialsafe.dk, hedder Http3w. Det er et lille firma som består af 2 deltids ansatte samt ejeren, Henrik Thomsen. Http3w leverer software løsninger, support, hosting til virksomheder og private og har kontor i Slangerup, nordsjælland.
Kontaktoplysninger:
Telefon: +45 31621422
E-mail: thomsen@http3w.dk
Læs mere om Http3w...
Ideen
Serialsafe.dk blev til i samarbejde med en repræsentant fra Nordsjællands Politi. Ideen tog sin form i 2007 da anmeldelser om indbrud var stigende. I deres daglige virke, oplevede politiet ofte at komme ud til et indbrud hvor folk stod mere eller mindre desperate over, at noget eller alt inventar af værdi er blevet fjernet fra hjemmet. Tilbage stod folk nu med en opgave med at finde alt deres dokumentation omkring det inventar som man har anskaffet sig igennem mange år. Derfor opstod ideen med at gemme alt online.
Overvejelser
Ved opbyggelsen af serialsafe.dk var der flere ting som var med i vores overvejelser. Det skulle være nemt at oprette og vedligeholde sine oprettede effekter. Der skulle være mulighed for at gemme information, både i form af tekst, men også i form af billeder.
Det skulle være muligt at skabe kontakt direkte til politiet og forsikring. Og ikke mindst, alt skulle ligge sikkert og så det ikke bare var en står spisesedel for eventuelle kriminelle. Alt i alt en udfordring som vi selv og mange af vores brugere synes vi er kommet godt afsted med.
Men selvfølgelig er der altid plads til forbedringer. Så vi er ofte i dialog med vores brugere omkring ændringer og ønsker. F.eks. har vi fornyeligt tilføjet muligheden for at gemme informationer om software. Alt fra software til PC, til software til spillekonsoller kan gemmes.
Teknikken bag
Alle sider er krypteret ved hjælp af https. Så al kommunikation mellem webserveren og din browser er krypteret efter vores tids bedste krytering. Den samme kryptering som webbutikker bruger når folk skal betale med f.eks Visa. Der ud over er alt indhold yderligere krypteret i databasen, så det udelukkende er den bruger som er logget ind, der kan læse informationerne. Vi havde en klar holdning til, at hvis ikke vi kunne sørge for at indholdet var sikret, ville vi ikke gå videre med at udvikle serialsafe.dk.
Så alt ligger altså godt gemt. Og det er helt op til brugeren selv, om man vil gemme personleige informationer, så som navn, adresse osv. Disse oplysninger skal dog tasted ind, såfremt man skal udfylde en skadesrapport.

Skulle det blive nødvendigt at sende en rapport, bliver rapporten opsat nøjagtig som Politiets egen, med samme koder m.m. som politiets selv bruger.
Oprettelsen
For at komme igang med at bruge serialsafe.dk, skal man have en konto. Desværre er det ikke omkostningsfrit at drive et site som serialsafe, så derfor har vi været nødt til at tage et mindre årligt beløb i abonnement. Men vi laver jævnligt tilbud på årsabonnementet. Når der kommer tilbud, bliver det reklameret ud via forsiden på serialsafe. Det årlige beløb kan betales med enten bank overførsel eller dankort. Mange mennesker er ikke trygge ved at indtaste deres dankort oplysninger på en hjemmeside, og der skal jo være plads til alle. Så derfor har vi på serialsafe, valgt at man også kan betale med bankoverførsel.
Når man er oprettet og har modtaget en velkomst e-mail med brugeroplysningerne som er valgt ved oprettelsen, kan man nu benytte systemet.
Hvordan gør man?
Du kan læse mere om selve oprettelsen af inventar osv, på vores "Hvordan" side.
Tilbud
Erhvervs hosting for 149,00 kr om måneden.

Exchange hosting

4995,00 for en hjemmeside?

Support klippekort. Spar op til 50%

 
Kontakt Serialsafe
Telefon: 31621422
Email: admin@serialsafe.dk