Ikke logget ind Login på serialsafe.dk Login LOGIN
 
 
 
Hvis skaden er sket!
 
Hvis skaden er sket
Hvis skaden ér sket, og du har haft indbrud eller lign, findes der 2 scenarier:
  • Du har en profil på Serialsafe.dk
  • Du har ikke en profil på Serialsafe.dk
Bruger profil
Hvis du har en profil på serialsafe.dk, er der 6 trin du skal følge for at få sendt de rigtige papirer til politi og forsikring.
Politiet skal bruge en liste over de genstande der savnes, for hurtigere at kunne tilvejebringe dine ejendele.
Dit forsikringsselskab skal også bruge en liste over genstande der savnes for at kunne udbetale en erstatning til dig.
  1. Login i serialsafe.dk med dit brugernavn og password.
  2. Vælg mellem 4 hovedområder.
  3. Tryk på knappen "Anmeldelser"
  4. Afkryds hvilke genstande der skal meldes stjålne. Indtast eventuelt journal nr. som du har fået af politiet, dit CPR nr, tidsrum og dato for indbrudet. Tryk herefter på knappen "Vis udskrift"
  5. Næste trin er at vælge om du vil sende listen til Politiet eller forsikring med din tilhørende email, eller om du vil udskrive din liste, og sende den med almindelig post. Afkryds f.eks. politi, og tryk på knappen "Fortsæt"
  6. Sidste trin er at finde dit politi distrikt. Og eventuelt udfylde en eventuelt ekstra besked til politiet. Tryk på send og anmeldelses blanketten bliver sendt til den ansvarlige politi instans. Husk at tage kontakt til de myndigheder du har sendt rapporten til, og oplys dem om det password du har oprettet rapporten med.
Serialsafe.dk har desuden en håndværker sektion med mange forskellige samarbejdspartnere, som sørger for at alt omkring hændelsen bliver klaret uden bekymringer for dig.
Log f.eks ind i systemet på din oversigt side, og vælg linket "Kontakt håndværker". Vælg hvilken håndværker du ønsker at blive kontaktet af, og hvad telefon nummer du skal kontaktes på. En liste over tilgængelige håndværkere i dit område bliver vist.
Afkryds de håndværkere, som du ønsker skal kontakte dig, og tryk på send.
De valgte håndværkere modtager nu en SMS om at de skal kontakte dig pr. telefon
Kontakt håndværker
Hvis skaden er sket
Og hvis du ikke har en konto på serialsafe.dk, kan dit scenarie se sådan ud.
Oven i den ubehagelige situation, at en anden har været inde i dit allermest private og rode rundt i dine ting, skal du nu til at forholde dig til at få udbedret eventuelle skader på huset. Kontakte låsesmed, Glarmester osv. Kontakte dit forsikringsselskab og sørge for at de rigtige papirer bliver tilsendt til dig. Og allervigtigst: Finde dokumentation på at alle de genstande der savnes. Kontakte politi for at få efterlyst dine ejendele. Alt dette kan være en langsommelig affære, som de fleste slet ikke kan overskue når de står i situationen.
Så derfor, gør som din nabo, og opret en konto hos serialsafe.dk idag. Hellere idag, for imorgen kan du allerede have haft besøg af ubudne gæster.
Husk at det kun koster 99,00 kr om året.
 
 
Kontakt Serialsafe
Telefon: 31621422
Email: admin@serialsafe.dk